Oolaboo

I am oolaboo

Oolaboo

Schoonheidsspecialist Elst werkt met de huidverbeteringssproducten van Oolaboo.

Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties.

Oolaboo heeft volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van huidverbetering. Het concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om jouw huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) in samenwerking met superieure en veilige huidverzorgingsproducten voor de buitenkant (cosmeceuticals).

De producten van Oolaboo bevatten geen parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten (chemische stoffen). Wat ook leuk is om te weten is, dat alle potten en flacons van Oolaboo gemaakt zijn van verantwoord kunststof  (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord omdat dit gecertificeerd is als milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is in negen maanden tot vijf jaar.

De huidverbeteringssproducten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Dus alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in onze huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is.

Alle huidverbeterings producten van Oolaboo zijn te verkrijgen bij ons in de salon.

Heeft u vragen over onze behandelingen of over de producten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!